(0)

Historier fra 11 minutter i 12

E-book


Historier fra 11 minutter i 12 er en samling noveller om brat opvügnen til en virkelighed, der pludselig opfører sig anderledes end forventet.

Der er den problematiske lillebror, som er alt for interesseret i skolen, og den 75-ürige mand, som für at vide, at han i virkeligheden døde som 2-ürig. Der er det forjÌttende løfte om et kys, som stadig huserer i en gammel mands drømme, og sÌre marskandiser- forretninger, man nok ikke skal trÌde ind i. Der er den ukendte forfatter, der lÌser op for kirkegürdens afdøde forfattere, og forfatteren som skriver om sin kvindelige nabo, men er det i virkeligheden hende, der digter ham? Der er den kÌrligt dÌmoniske far- mor, som giver sit barnebarn mystiske signaler samt mange andre historier ... indtil sÌlgeren af skudsikre veste ringer op midt om natten.

Sten Jacobsen er cand.mag. i samfundsfag og historie og har vÌret gymnasielÌrer fra 1978 til 2015. Tidligere skønlitterÌre udgivelser: Novellesamlingerne Blind trappe, Hvem kan gøre en dukke fortrÌd? Hulter til bulter og Uforstandige historier samt romanen Vejen til Berlin.