(9)

Hjemmefra: Familiehemmeligheder 2

audiobook & e-book


Erling er blevet en ung mand og skal i gymnasiet. Han vil ikke til Ribe, som ellers ligger tĂŠttere pĂ„ barndomsbyen Gram – han vil til Haderslev, for sĂ„ er afstanden stĂžrre til familien i ismejeriet derhjemme, hvor tingene gĂ„r deres sĂŠdvanlige skĂŠve gang.

Haderslev er en stor by, sÄ bÄde pÄ kollegiet og i katedralskolen er der mange skikke og omgangsformer, han ikke er fortrolig med. Der er jÊvnaldrende pÄ kollegiegangen, der er nye lÊrere og nye klassekammerater. Og sÄ er der jo pigerne, hvis gÄdefulde vÊsen det er forfÊrdeligt svÊrt at fÄ hold pÄ.

Der er ogsÄ det med hele tiden at kende forskel pÄ, hvad der er sandt, og hvad der er knap sÄ sandt. Det har det altid knebet med for Erling, og nu fÄr han rodet sig ud i noget vÊrre snavs, da han kommer til at sige, at han slet ikke er fÞdt i Gram, men i KÞbenhavn af revolutionÊre forÊldre. Hvordan slipper man lige ud af den pine?

At forfatteren trÊkker pÄ sin egen historie, har han aldrig lagt skjul pÄ; men man skal vistnok ikke tro pÄ alt, hvad han siger, som han siger.

Hjemmefra er andet bind i en serie om familiehemmeligheder 
 i Gram og andre steder. Romanen kan léses selvsténdigt.


Narrator: Jon Lange
Duration: