(0)

Ikk' for sjov : Om kemo og comedy

E-book


Komikeren Geo fik forrige efterÄr konstateret testikelkrÊft. Han blev opereret, erklÊret rask, og optrÄdte samme jul som vÊrt pÄ KrÊftens BekÊmpelses store indsamlingsshow Comedy Aid.

Til Geos halvÄrlige rutinekontrol fandt lÊgerne imidlertid en spredning til lungerne. Det resulterede i endnu en operation fulgt op af ni uger med en af landets hÄrdeste kemobehandlinger. Det blev ni uger med smerte, mistet hÄr, tunge tanker og grin. For ja, humoren blev Geos vÄben i kampen mod krÊften.

"Ikk' for sjov" er en bog, som med humor og uden selvhÞjtidelighed fortÊller om det at vÊre krÊftpatient, og om samtidig at holde fast i sig selv som far, mand og komiker. Om at fÄ en benhÄrd behandling og om at tro pÄ, man kommer godt ud pÄ den anden side.

Geos vedkommende, varme og underholdende historier bliver suppleret med indspark fra hans kone, radiovÊrt og blogger Christiane VejlÞ. Christiane fortÊller om at servere piller dÞgnet rundt til en mand, der bare vil sove, om at snakke om krÊft med en fireÄrig, om at dele en sygdom, om ensomheden som pÄrÞrende og om den kÊrlighed, som skinner igennem, uanset hvad.