(10)

Indhentet af fortiden

audiobook & e-book


Patricia er tv-journalist og flytter til Washington, hvor hendes fÞrste opgave er at lave en udsendelse om senator Abigail Jennings. Hun glÊder sig til gensynes med Sam, der er kongresmedlem, og som hun er forelsket i. De har haft en kort affÊre for et par Är siden, og nu hÄber Pat, at deres forhold kan udvikle sig. Men hun er ogsÄ bange for fortidens spÞgelser i det hus, hvor hun tilbragte de fÞrste tre Är af sit liv, og hvor hendes lykkelige barndom fik en brat slutning, da begge hendes forÊldre dÞde, og hun selv blev alvorligt kvÊstet. Mens Patricia er Äbenbart ikke den eneste, der er bange. Allerede fÞr hun flytter til byen, fÄr hun anonyme opringninger, der advarer hende om at holde sig vÊk fra huset og lade vÊre med at lave udsendelsen.

Abigail var gift med et kongresmedlem, Willard Jennings, da denne blev drĂŠbt ved et flystyrt. Som 32-Ă„rig var hun den sĂžrgende enke, som overtog sin mands plads i kongressen og siden arbejdede sig op til at blive senator. Abigail kommer fra meget jĂŠvne kĂ„r, og hendes vej mod toppen har ikke vĂŠret nem. Lige siden skoletiden har hun vĂŠret gode venner med Toby, en ikke sĂ„ kvik fyr med enorme krĂŠfter, som vil gĂžre alt for hende ... EfterhĂ„nden bliver de advarsler, Patricia fĂ„r, mere direkte og mere og mere skrĂŠmmende. Men hun er fast besluttet pĂ„ at dykke ned i fortiden – bĂ„de sin egen og Abigail Jennings'.

Meget stÄr pÄ spil, og det hele kulminerer den aften, hvor Patricias udsendelse om Abigail omsider skal sendes.

Mary Higgins Clark (f. 1927) er en amerikansk forfatter til over et halvt hundrede romaner. Hun er primÊrt kendt for sine spÊndingsromaner, hvoraf langt de fleste har tilbragt befundet sig pÄ bestsellerlister rundt omkring i verden. Clark begyndte allerede at skrive i en tidlig alder og udgav blandt andet noveller og andre skriveopgaver for at bidrage til husholdningen. Hendes debut, "Aspire to Heavens", solgte ikke sÊrligt godt, og det var blandt andet denne oplevelse, der fik Mary Higgins Clark til at slÄ ind pÄ den genre, som hun siden er blevet verdensberÞmt for: spÊndingsromanen.


Narrator: Tina Kruse Andersen
Duration: