(0)

Isoäiti tanssi sateessa

audiobook & e-book


Voisitko rakastua viholliseen?

Historiallinen lukuromaani toisesta maailmansodasta, suuresta rakkaudesta ja kirvelevästä häpeästä.

Juni palaa sukutaloonsa norjalaiselle saarelle ja löytää valokuvan isoäidistään Teklasta saksalaisen sotilaan rinnalla. Kuka mies oikein on, ja mitä Teklalle tapahtui natsimiehityksen aikana ja sodan jälkeen? Kysymys vie Junin tutkimusmatkalle historiaan ja kolmen sukupolven naisten suhteisiin ja salaisuuksiin.

Trude Teige on norjalainen televisiotoimittaja ja kirjailija. Hän on kirjoittanut menestyksekkäitä dekkareita sekä historiallisia romaaneja. Isoäiti tanssi sateessa on myynyt kotimaassaan 70 000 kappaletta ja oli bestseller-listalla vielä seitsemän vuotta ilmestymisensä jälkeen. Se herätti Norjassa kiivasta keskustelua saksalaisten kanssa seurustelleiden norjalaisten naisten kohtelusta, mikä johti valtion viralliseen anteeksipyyntöön.

*

”Kirja, joka on helppo lukea, mutta vaikea unohtaa.” - Bentebing.com (Norja)

”Jännittävä lukuromaani viime maailmansodan kauheuksista ja kolmen sukupolven rakkaustarinoista sodan varjossa.” - Adresseavisen (Norja)

"Isoäiti tanssi sateessa on aavemaista luettavaa, joka tekee vaikutuksen ja kertoo samalla monia kauniita totuuksia sodan, rakkauden ja surun luonteesta." - Femina (Tanska)

”Hienosti laadittu romaani rakkaudesta, häpeästä ja salaisuuksista." - Bogvægten.dk (Tanska)

”Koskettaa joka lukijaa - älä jätä tätä väliin.” - Expressen (Ruotsi)