(11)

Julekalenderens hemmeligheder

audiobook & e-book


Midt under en snestorm ankommer Petra og hendes 11-Ärige niece, Charlie, til Nyponvikens Planteskole. De kender ikke stedet, men Petras sÞster nÊvnte det fÞr sin dÞd og bad hende tage dertil, hvis hun nogensinde skulle komme i problemer. Ejeren af planteskolen, Viveka, tager imod dem med Äbne arme og tilbyder Petra bÄde et job og et sted at bo. Langsomt begynder Petra og Charlie at vÊnne sig til deres nye hverdag og lÊre den lille by at kende.

En dag finder de en julekalender ved deres hoveddÞr. Den viser sig at fortÊlle historien om en lokal kunstner, og for hver lÄge dukker nye detaljer op. Snart indser Petra, at byens indbyggere skjuler noget, og at julekalenderen er nÞglen til en velbevaret hemmelighed.

Julekalenderens hemmeligheder er en fortÊlling om stÊrke familiebÄnd og fÊllesskab. Om at finde hjem og om at turde begynde forfra.

LÊserne pÄ Goodreads skriver:

”Fin og varm fortĂŠlling om stĂŠrke familiebĂ„nd, fĂŠllesskab, relationer, der sĂŠttes pĂ„ prĂžver, og om at forsone sig med sin fortid. Som altid er Jenny Fagerlund god til at beskrive miljĂžer, karakterer og til at blande det svĂŠre med det lette.”

– Goodreads

”En meget hyggelig julebog, som indeholder alt det, en julebog skal indeholde!”

– Goodreads

”En fin bog med bĂ„de sorg og varme. Kalenderdelen gĂžr den svĂŠr at lĂŠgge fra sig, fordi der er en ny ’ledetrĂ„d’ for hver lĂ„ge.”

– Goodreads

”Jenny Fagerlund har gjort det igen – skrevet en fantastisk hjertevarm og underholdende historie med masser af julestemning.”

– Goodreads