(0)

Kapkaupungin valot

E-book


Kanadalainen Ray Millington on vetÀnyt malminetsintÀsafareja kartoittamattomassa Keski-Afrikassa jo vuosia. Nyt mies kaipaa vaihtelua, mutta ensin hÀnen on kuitenkin löydettÀvÀ vaimonsa murhaaja. TÀmÀ tehtÀvÀ vie hÀnet Kongon kautta Rhodesiaan ja lopulta EtelÀ-Afrikkaan luomaan uraa kaivosteollisuuden parissa. Englantilainen Inga Shepstone puolestaan menettÀÀ työnsÀ ja pÀÀtyy myös EtelÀ-Afrikkaan uusiin seikkailuihin. Molempien suunnitelmat muuttuvat, kun Rayn ja Ingan tiet viimein kohtaavat.

Kapkaupungin valot on Reino Marjasen jÀnnitys- ja rakkausromaani. 1990-luvun Afrikkaan sijoittuva teos on itsenÀinen jatko-osa romaanille Luangwa.

Reino Marjonen on suomalainen kirjailija. PitkÀn kansainvÀlisen uransa aikana Marjonen on muun muassa vetÀnyt malminetsintÀsafareja Afrikan viimeisillÀ kartoittamattomilla alueilla, työskennellyt EtelÀ- ja Keski-Amerikassa ja Australiassa sekÀ toiminut diplomaattina Thaimaassa. Marjonen on hyödyntÀnyt omia vÀrikkÀitÀ kokemuksiaan teoksissaan kuten Luangwa ja Kapkaupungin valot.