(4)

Kartano ja kolme morsianta

E-book


Kartanoromantiikkaa 1870-luvun Suomesta.

KoivumÀen kartanon Henrik-isÀntÀ on kuollut ja testamentannut koko omaisuutensa pojalleen. HÀkellyttÀvÀn testamentista tekee se, ettei Henrik ole tavannut pikkukylÀn piian kanssa saamaansa Eeli-poikaa sitten tÀmÀn syntymÀn. Komea ja villi Eeli on kasvanut ÀitinsÀ kotikylÀssÀ koko elÀmÀnsÀ, kuvitellen isÀnsÀ unohtaneen hÀnet tyystin, ja uutinen kartanon herruudesta tulee hÀnelle tÀytenÀ yllÀtyksenÀ.

Henrikin sisar, leskikenraalitar de Greer tyttÀrineen, ei todellakaan aio noin vain hyvÀksyÀ raisua maalaispoikaa kotinsa uudeksi isÀnnÀksi. VÀhitellen mökin EelistÀ kuitenkin sukeutuu herraskainen Elias, ja kauniit serkut alkavat kilvan tavoitella hÀnen suosiotaan. Sitten kartanoon saapuu kuitenkin Eelin kotikylÀstÀ pappilan sinisilmÀinen Ulla...

Kartano ja kolme morsianta on sykÀhdyttÀvÀ rakkaustarina, joka vie 1800-luvun Suomen maaseudulle ja kartanoihin. Tarina on julkaistu alun perin nimimerkillÀ Minna Skog.

SeurapiirejÀ ja suuria tunteita on sarja ihastuttavia historiallisia rakkaustarinoita.

Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hÀn kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.