(3)

Kerkkonen ja verkkokanuuna

audiobook & e-book


Nukkumatti Kerkkonen on hÀdissÀÀn! Höyhenplaneetalla on pian vaalit, ja Kerkkonen on pÀÀttÀnyt asettua ehdolle pÀÀnukkumatiksi. Mutta mistÀ ihmeestÀ Kerkkonen saa itselleen turvamiehen? TÀytyyhÀn ehdokkaalla olla sellainen! Kerkkonen pÀÀttÀÀ pyytÀÀ maassa asuvaa Niko-poikaa avuksi. Niko ei kuitenkaan voi auttaa, sillÀ hÀn haluaa nyt nukkua. Mutta Nikon Sirkuspelle-lelu on hereillÀ. Ennen kuin Sirkuspelle arvaakaan, se on jo matkalla kohti Höyhenplaneettaa. Mutta onko pellestÀ turvamieheksi? EntÀ miten Kerkkosen uusin keksintö, verkkokanuuna, liittyy tÀhÀn kaikkeen?

Kerkkonen ja verkkokanuuna on kolmas osa ihastuttavassa kirjasarjassa, joka kertoo Niko-pojan ja nukkumatin ystÀvyydestÀ.

Kun on aika kÀydÀ nukkumaan, saapuu myös nukkumatti. Mutta entÀ jos nukkumatti ei nukutakaan uneen, vaan vie mukanaan jÀnnittÀvÀlle seikkailulle toiselle planeetalle? NÀin kÀy, kun Niko-poika tutustuu nukkumatti Kerkkoseen Ritva Toivolan viehÀttÀvÀssÀ kirjasarjassa.

Kirjailija Ritva Toivola (1942–2016) oli fantasian ystĂ€vĂ€. HĂ€n kirjoitti useita lasten- ja nuorten fantasiakirjoja. Kirjailijan työn lisĂ€ksi Toivola työskenteli myös kustannustoimittajana.