(10)

Kidnappad

audiobook & e-book


En ung kvinna har försvunnit i ett bergigt omrĂ„de. Journalisten Claire Abbott vill hjĂ€lpa till att hitta flickan. Claire har stark intuition nĂ€r det gĂ€ller brott och tror att hon vet var flickan Ă€r, men ingen tror pĂ„ hennes tips. Hon fĂ„r sjĂ€lv ge sig ut och leta – en minst sagt farlig expedition.

Äntligen riktigt lĂ€ttlĂ€sta deckare! Nu kommer den första delen i vĂ„r nya bladvĂ€ndarserie Ett fall för Claire Abbott. RĂ€kna med att bita pĂ„ naglarna! I boken Kidnappad följer lĂ€saren journalisten Claire som hjĂ€lper en sökargrupp i ett mystiskt försvinnande. Claire har stark intuition nĂ€r det gĂ€ller brott och anser att rĂ€ddningsteamet ska anlita henne. NĂ€r de inte vill lyssna pĂ„ hennes tips bestĂ€mmer hon sig för att lösa fallet sjĂ€lv. Hon ger sig ivĂ€g för att leta pĂ„ egen hand – men hennes efterforskningar blir upptakten till en kamp pĂ„ liv och död.

Gail Anderson-Dargatz har erhÄllit priser för fler Àn ett dussin böcker, dÀribland romanen The Cure for Death by Lightning och A Recipe for Bees. Vi pÄ Vilja Àr glada att fÄ ge ut den första delen i hennes serie om den synska journalisten Claire Abbott som löser brott med hjÀlp av sin intuition.

Viljas böcker Àr uppskattade av personer som Àr ovana vid att lÀsa eller kanske har nÄgon form av lÀssvÄrigheter. SprÄket Àr enkelt men innehÄllet Àr anpassat för vuxna lÀsare.


Narrator: Lo Tamborini
Duration: