(0)

Killing Castro

audiobook


I 1959 bliver oprørslederen Fidel Castro premierminister pü Cuba. Hurtigt forvandler han østaten til et kommunistisk styre med tÌtte forbindelser til Sovjetunionen. USA har füet fjenden ind i sin baghave, og der gür ikke lÌnge før de prøver at fü ham ud igen.

I dette afsnit fortÌller vi historien om nogle af de utallige forsøg pü at gøre det af med den cubanske diktator Fidel Castro. Det ene forsøg er mere spektakulÌrt end det andet, men det er nÌsten altid med CIA som dukkefører i kulissen.

VĂŚrt: Thomas Hee

Manus og tilrettelĂŚggelse: Thomas Hee

Lyddesign: Matias BrogĂĽrd

Redaktør: Andreas Lindinger Saxild

Undercover

Alle kneb gÌlder nür spioner og agenter jagter efterretninger. Under fremmede himmelstrøg lever de ensomme liv under falske identiteter, udsendt af hemmelige tjenester med mÌrkelige bogstavkombinationer. I Undercover fortÌller journalist Thomas Hee historien om de mest spektakulÌre spion- og agentaktioner i nyere tid. Historier som nogle gange er sü vilde, at det er svÌrt at tro pü, at de faktisk har fundet sted.

Thomas Hee (f. 1977) er uddannet journalist fra Roskilde Universitet og har blandt andet arbejdet pĂĽ TV2 og pĂĽ Ritzaus bureau med sĂŚrligt fokus pĂĽ forsvars- og efterretningsstof.


Narrator: Thomas Hee

Duration: