(168)

Kolehti kuolemalle

audiobook & e-book


Millaisia salaisuuksia pikkukaupungin seurakunta kÀtkee taakseen?

Verinen vÀlikohtaus keskeyttÀÀ hartaat kirkon menot. Joku tuntee raivokasta kaunaa seurakuntaa kohtaan. Syyllinen on selvitettÀvÀ. Kirkkoneuvosto suhtautuu kuitenkin tutkimuksiin nihkeÀsti, vaikeista asioista kun ei ole tapana puhua ÀÀneen. Poliisiin turvautumista on viivytelty, ja nytkin viranomaisilta vaaditaan erityistÀ hienotunteisuutta.

Kimurantti tapaus pÀÀtyy komisario Paavo Iisakki Pesosen työpöydÀlle. Pesosta ei juuri tunneta hienotunteisuudestaan, mutta hÀnen kuulustelutaitonsa tulevat taas tarpeeseen, kun suoria vastauksia ei tunnu saavan keltÀÀn. MitÀ seurakunta oikein piilottelee?

Kolehti kuolemalle on toinen osa Paavo Iisakki Pesosen tutkimuksia seuraavaa dekkarisarjaa.

Kiitetty kotimainen dekkarisarja seuraa komisario Paavo Iisakki Pesosen tutkimuksia. Pesonen on omaperÀinen pohdiskelija, jolla on erityinen taito vaistota epÀiltyjen todelliset tunteet. Pesosen työparina toimii suomenruotsalainen rikoskonstaapeli Gunnar Oljemark.

Risto Juhani (1934-2013) oli suomalainen taiteilija, teatteriohjaaja sekÀ erityisesti rikoskirjallisuuteen erikoistunut kirjailija. Juhanin tunnetuimpiin teoksiin kuuluu kuusiosainen rikoskomisario Pesosen tutkimuksia seuraava dekkarisarja.


Narrator: Panu Vauhkonen
Duration: