(11)

Konfliktens anatomi

audiobook & e-book


En bog, som tager fat i roden af alle konflikter: hvordan vi ser hinanden. De fleste konflikter opstÄr, fordi vi ikke har tilstrÊkkelig fornemmelse for den person, vi stÄr over for, eller fordi vi selv i forvejen er prÊget af forventninger og krav.

Forretningsmanden Lou er, hÄrdt presset af sine kone, taget til Arizona for at deltage i et forÊldrekursus pÄ et behandlingssted for belastede unge. Lou hÄber pÄ, at behandlingen vil fikse hans sÞn, men filosofien pÄ stedet er, at forÊldrene ogsÄ skal forandre sig, hvis de unges forandring skal vare ved.

Lou er kritisk og negativ, men gennem kurset fÄr han mulighed for at se pÄ sit liv med nye Þjne og opdager, at han selv bÊrer en stor del af ansvaret for konflikterne i sit liv. Og derfor ogsÄ har nÞglen til at gÄ i gang med at lÞse dem.

Gennem fortĂŠllingen om Lou peger Konfliktens anatomi pĂ„ det helt grundlĂŠggende problem, at vi ikke kan se, at det er os selv, der har et problem – og ikke kun alle de andre. NĂ„r vi opdager det, behĂžver vi ikke lĂŠngere at opfatte os selv som ofre for det, vi ser som andres inkompetence og urimeligheder, men kan finde bedre og overraskende enkle lĂžsninger pĂ„ vores problemer.


Narrator: Janek Lesniak
Duration: