(1)

Kraften

E-book


Pludselig – i morgen eller dagen efter – opdager alle verdens teenagepiger, at de har fĂ„et 'kraften': evnen til at give dĂždeligt stĂŠrke elektriske stĂžd. Skridt for skridt bliver magtbalancen mellem kĂžnnene vendt pĂ„ hovedet, og det bliver startskuddet til en verdensomspĂŠndende revolution.

Til at begynde med sker forandringerne i det smĂ„. En amerikansk borgmester indser, at den fysisk overlegne kvinde mĂ„ske kan komme langt i politik. Datteren af en britisk mafiaboss tager en hĂŠvnaktion i egne hĂŠnder, og en sydstatspige, der hĂžrer stemmer, fĂ„r endelig mulighed for at flygte fra misbruget i sin plejefamilie. Men andre steder i verden er omvĂŠltningen mere dramatisk. I Moldova tager tidligere sexslaver kampen op mod den systematiserede menneskehandel, og i Indien og Saudi-Arabien gĂžr kvinderne oprĂžr mod Ă„rhundreders undertrykkelse. En ung nigeriansk journalist dokumenterer det hele – ogsĂ„, da mĂŠndene svarer igen.

Kraften er et portrÊt af fire liv og et verdenssamfund i radikal forandring. Det er en provokerende, tankevÊkkende og overraskende morsom roman, der bÄde beskriver en chokerende alternativ virkelighed og afslÞrer vores egen verdens skyggesider.

»  den bedste bog og den vildeste pageturner, jeg har lĂŠst i Ă„r 
 Jeg forudser, at den vil holde bĂ„de mĂŠnd og kvinder lysvĂ„gne.« – Leonora Christina Skov, Weekendavisen