(1)

Kunsten at leve godt

audiobook


Glem forestillingerne om det gode liv og lev det i stedet.

Rolf Dobelli udfordrer vanetÊnkning og vender kendte sandheder pÄ hovedet i underfundige, polemiske bud pÄ, hvordan vi kan komme til at leve bedre.

Mennesket har altid stillet sig selv spÞrgsmÄlene: Hvordan lever jeg det gode liv? Og hvad er egentlig et godt liv? Hvilken rolle spiller skÊbnen, og hvilken betydning har penge? Handler det gode liv om en mental indstilling eller om materiel velstand? Skal man strÊbe efter lykke eller fokusere pÄ at undgÄ ulykke?

Opskriften pÄ det gode liv er ikke enkel. Alt efter situation og sammenhÊng mÄ man gribe livet forskelligt an. Den nysgerrige lÊser kan her hente inspiration fra antikken, middelalderlig filosofi og nyeste psykologisk forskning.

KUNSTEN AT LEVE GODT udfordrer vanetÊnkning og tilbyder mentale redskaber og teknikker til at fremme livsduelighed. FÞrst og fremmest skal man Þve sig. HjÊlp til selvhjÊlp pÄ den polemiske og humoristiske mÄde.

Om forfatteren

ROLF DOBELLI (fþdt 1966) er schweizisk romanforfatter, klummeskribent og ivérksétter inden for krydsfeltet videnskab, kultur og þkonomi. Han har tidligere skrevet bestsellerne KUNSTEN AT TÆNKE KLART og KUNSTEN AT HANDLE KLOGT, som er udkommet verden over.


Narrator: Esben Hansen
Duration: