(95)

Kuoleman kaiku

audiobook & e-book


KiihkeÀ jahti on alkanut

Menestyskirjailija Sandra Brown tarjoilee lukijoilleen hÀikÀilemÀttömiÀ rikoksia, hengÀstyttÀviÀ juonenkÀÀnteitÀ ja tulisia tunteita odotetussa trillerissÀÀn Kuoleman kaiku.

Kovia kokenut toimittaja Dawson Scott yrittÀÀ saada elÀmÀn syrjÀstÀ kiinni vietettyÀÀn yhdeksÀn pitkÀÀ kuukautta Afganistanin ÀÀriolosuhteissa. Sodan kauhut piinaavat hÀntÀ pÀivin öin, eikÀ vastaanotto työpaikallakaan ole kovin suopea.

Soitto lÀheiseltÀ perheystÀvÀltÀ ja entiseltÀ FBI:n agentilta muuttaa kaiken. Yli neljÀnkymmenen vuoden takaiset tapahtumat pulpahtavat pintaan Dawsonin lÀhtiessÀ seuraamaan Savannahiin erikoista oikeudenkÀyntiÀ, joka kÀsittelee sodassa traumatisoituneen Jeremy Wessonin murhaa. Koska kyse on FBI:n jahtaamien terroristien pojasta, juttu voi hyvinkin olla Dawsonin uran jÀttipotti. Pakkaa kuitenkin sekoittaa Wessonin viehÀttÀvÀ ex-vaimo ja jÀrkyttÀvÀ kuolemantapaus. Ennen pitkÀÀ myös menneisyydestÀ kantautuu kipeitÀ kaikuja.

"Brown todistaa olevansa jÀnnityksen kuningatar."

ROMANTIC TIMES

"Kokeneen kirjailijan kyky luoda moniulotteisia henkilöhahmoja ja tuoda esiin kiinnostavia yksityiskohtia saa teoksen loistamaan. Onnistunutta, klassista Brownia."

KIRKUS REVIEWS

Sandra Brown on Texasissa asuva menestyskirjailija, joka on tunnettu myös nÀyttelijÀnÀ ja valokuvamallina. HÀn on kirjoittanut yli 70 romaania, jotka ovat lÀhes poikkeuksetta singahtaneet bestsellerlistoille. Kuoleman kaiku on 22. Brownilta suomennettu teos.


Narrator: Tuukka LeppÀnen
Duration: