(0)

Kuppet

audiobook


Team A kommer forbi med frokost til Yosufs far, som arbejder i en bank. Udenfor stĂĽr en mistĂŚnkelig fyr og tager fotos af ban ken. Er det bare en tu rist, en arkitektstuderende eller ...?

"I det samme trĂĽdte to maskerede mĂŚnd ind. En stor og en lille. Sorte elefanthuer og heldragter. De havde begge en pistol i den ene hĂĽnd og en kuffert i den anden.

Bastians hjerte sprang et slag over. Det her var bare ikke sandt.

"Ned pü gulvet. Alle sammen. HÌnderne op pü hovedet," rübte den største af bankrøverne. "Nu!""

Daniel Zimakoff, født i 1956, børne- og ungdomsforfatter. Uddannet bibliotekar, men har ogsü forsøgt sig som skuespiller et par ür. Først som trediveürig begyndte han at skrive, og mülgruppen spÌnder vidt fra børn, unge og voksne. Han har desuden skrevet til TV og i en ürrÌkke undervist i at skrive.nIda-Marie Rendtorf, født 1962, børne- og ungdomsforfatter. Gift med Daniel Zimakoff. Debuterede sammen med ham med ungdomsromanen "Strømsvigt" i 2004; en venderoman med to historier. Bogen indbragte i 2005 parret Skolebiblioteksforeningens Forfatterpris. Siden er det blevet til en lang rÌkke bøger, blandt andet detektivserien om Team A, der finder sted i København.


Narrator: Anja Owe
Duration: