(0)

Kurt Danners bedrifter: Bakteriebomben

E-book


Kurt Danner og Bill Milton trÊnger mildest talt til at slappe af. De kan ikke overskue flere eventyr eller styrkeprÞver lige forelÞbigt. Derfor har de ladet Bill pege pÄ et tilfÊldigt sted pÄ verdenskortet for at finde et sted, de kan komme til krÊfter igen. Bills finger lander pÄ en lille by i PyrenÊerne, hvor der burde vÊre stille og fredeligt. Men da Kurt og Bill ankommer, viser det sig, at omrÄdet svirrer af rygter om drager, der gemmer sig i de uudforskede bjerge, og alverdens andre farlige og overnaturlige vÊsner. Kan Kurt og Bill virkelig modstÄ fristelsen til at vove pelsen?

Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt pÄ jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at vÊre gÄder at lÞse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.

Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af bÞrnebÞger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med "Den stjÄlne undervandsbÄd" og nÄede at udgive hele 226 vÊrker inden sin dÞd i 1957.