(32)

Kvart i sex - Blowjobs

audiobook


Hvad er et godt blowjob? Svarene er mange i denne episode. For mÊnd er, nÄr det kommer til oralsex, mindst lige sÄ forskellige som kvinder. Derfor er der masser af gode rÄd, bÄde til den, der slikker, og den, der modtager blowjobbet. Alt dette og meget mere pÄ bare et kvarter af Kvart i Sex.

‘Kvart i sex’ er et sjovt og seriĂžst sex-udviklingsprogram for voksne. Du kan forvente kort og kontant snak om det vi alle oplever og kender til, nĂ„r det kommer til sex, kĂŠrlighed og parforhold - ogsĂ„ det (og isĂŠr det), der er svĂŠrt og gĂžr ondt. Amanda Lagoni og Asgerbo, begge uddannede og praktiserende sexologer, deler ud af deres viden og praksiserfaring, og giver dig konkrete redskaber og rĂ„d til et bedre sexliv. Og alt det pĂ„ bare et kvarter!

Amanda Lagoni er uddannet og certificeret Sexolog og Parterapeut fra Sexologiskolen ‘Mercury Uniflow’ pĂ„ Islands brygge. Hun driver sin egen klinik i KĂžbenhavn. Derudover holder hun workshops, foredrag og skriver for magasinet Chrichri.dk.

Asgerbo er certificeret sexolog med speciale i funktionsnedsÊttelser og mandens seksualitet, og er ophavsmand til handisex.dk. Asgerbo arbejder med alle aspekter af seksualiteten for mennesker med nedsat funktionsevne, og underviser derudover ogsÄ hjÊlpepersonale, pÄrÞrende og fagfolk.