(0)

Lata dagar

E-book


Äntligen sommarlov! Men sommaren blir inte riktigt lika hĂ€rlig som Izzy har tĂ€nkt sig nĂ€r nĂ€stan alla kompisarna i gĂ€nget försvinner till olika semesterorter. Tur dĂ„ att hon har sin dj-kurs och att Christoffer ocksĂ„ blivit kvar i förorten.

FrÄn trettonde vÄningen har tioÄriga Izzy utsikt över hela den hÀrliga betongdjungeln. Hon bor högst upp i huset med sin pappa Jonathan, pitbullen Bonny och papegojan Jiji och i kvarteret finns ocksÄ hela hennes underbara kompisgÀng. Och nu har det Àntligen blivit sommarlov! Det trÄkiga Àr bara att kompisarna drar utomlands och lÀmnar Izzy ensam kvar.Men som tur Àr vÀntar ju dj-kursen som Izzy fick i 10-Ärspresent! Nu har Izzy gott om tid att utveckla sin talang och bli allt sÀkrare i dj-bÄset. Och nÀr Christoffer ocksÄ dyker upp i hooden sÄ verkar sommaren inte bli sÄ illa i alla fall.

"Izzy och gÀnget - lata dagar" Àr andra delen i en serie böcker om den modiga, nyfikna och frisprÄkiga Izzy. I böckerna kommer vi ocksÄ i kontakt med en mÀngd spÀnnande karaktÀrer som bor i den hÀndelserika förorten, dÀr handlingen utspelar sig.