(6)

Lily ja mustekala

audiobook & e-book


ItkettÀvÀn ihana romaani jokaiselle koiraihmiselle

Steven Rowleyn esikoisromaani Lily ja mustekala on vastustamattoman nokkela, hykerryttÀvÀn hauska ja hellyttÀvÀn rohkea. Lilyn viisaat, terÀvÀt haukahdukset ja yli-innokas hÀnnÀnheilutus sulattavat jokaisen koiraihmisen sydÀmen!

Nelikymppisen Ted Flaskin ura kirjoittajana ei ole ottanut tulta alleen, eikÀ miessuhderintamalla mene hyvin. Onneksi hÀnellÀ on Lily, mukavat kotoisat peli-illat ja joku joka ymmÀrtÀÀ. ElÀmÀ on kaikesta huolimatta mallillaan eikÀ haittaa yhtÀÀn, ettÀ Lily on mÀyrÀkoira ja jo aika vanha. Sitten Lilyn otsasta löytyy pieni mustekala, joka ei aio pÀÀstÀÀ irti. Mutta myöskÀÀn Ted ei aio luopua ainoasta ystÀvÀstÀÀn ja rakkaasta koirastaan.

Kirja muistuttaa siitÀ, millaista on rakastaa tulisesti, miten vaikeaa on pÀÀstÀÀ irti ja miten taistelu omien rakkaiden puolesta on elÀmÀssÀ tÀrkeintÀ.

Yhdysvaltalainen Steven Rowley (s. 1971) ei ollut menestynyt kÀsikirjoittajana erityisen hyvin, kun hÀn alkoi kirjoittaa tarinaa koirasta lÀhinnÀ itselleen toipuessaan pitkÀaikaisen kumppanin menetyksestÀ. Simon & Schuster osti esikoisromaanin oikeudet poikkeuksellisesti lÀhes miljoonalla dollarilla, ja sen oikeudet myytiin 11 maahan. Kirjaa on verrattu Piin elÀmÀÀn. Rowley on työskennellyt freelance-kirjoittajana, kolumnistina ja kÀsikirjoittajana. Nykyisin hÀn asuu Kaliforniassa aviomiehensÀ kirjailija Byron Lanen ja pariskunnan koiran kanssa.


Narrator: Toni Kamula
Duration: