(38)

Lord Draysons Fald

audiobook & e-book


Da Colin Cavendish, den nye jarl af Drayson, informerer Lucy Beresford om, at hun og hendes mor er nødt til at forlade huset, der har vÌret deres hjem i de sidste to ür, er Lucy rüdvild. De har ingen penge, ingen slÌgtninge, de kan henvende sig til for at fü hjÌlp, og ingen steder at tage hen. Hvor vover jarlen at bryde det løfte, hans fader har givet Beresford-familien!

SkÌbnen spiller ind, da Lucy opdager jarlen liggende bevidstløs og süret midt pü vejen. Han vügner op uden nogen erindring om, hvem han er, og Lucy griber muligheden for at give jarlen en tiltrÌngt lektion i ydmyghed. Hun fortÌller ham, at han ikke er andet end en simpel tjener. Faktisk hendes tjener.

Südan begynder den charmerende fortÌlling om en pompøs herre og en viljestÌrk ung kvinde, der er fanget i et spind sü intrigant, at det rejser spørgsmület: Vil de nogensinde komme ud?

Lord Draysons Fald er en sødmefyldt, hjertevarm historisk romance om hukommelsestab, bedrag og hvad der deraf følger ... Romanen er første bind i Tanglewood-serien, men kan lÌses uafhÌngigt.

Anmeldelser:

“Favorit forfatter + favorit genre – Bedste bog ever!”

- Kathy, BookwormNation.blogspot.com

”Fra karaktererne til historien til ler-højt-delene. Jeg elsker det hele. Snyd ikke dig selv for denne bog!!”

- Kathy, IAmA Reader.com


Narrator: Freja Riise
Duration: