(0)

Love or Death

E-book


VÄLKOMMEN TILL LOVE OR DEATH – teveprogrammet dĂ€r du kan finna ditt livs kĂ€rlek.

Om du överlever.

För tredje gÄngen tvingas Xerena delta i en dokusÄpa dÀr en efter en avrÀttas tills endast vinnaren Àr kvar. Hon har överlevt tvÄ gÄnger och hunnit bli vuxen, men Àr det möjligt att vinna en tredje gÄng? Den hÀr gÄngen handlar det om att hitta den stora kÀrleken och samtidigt kamma hem prispotten pÄ en halv miljard cypo.

Men kommer nĂ„gon verkligen att Ă€lska Xerena? Med allt hennes bagage? Och har hon kommit över Albin som dödades under den förra tĂ€vlingen – Go big or go home? Är hon verkligen redo för kĂ€rlek? Eller Ă€r hela tĂ€vlingen i sjĂ€lva verket iscensatt av president Greta Trump för att en gĂ„ng för alla ta livet av Xerena? I direktsĂ€ndning med miljardpublik?

Universums största teveproduktion Àr en dramatisk historia dÀr vÀnner snabbt offras, dÀr inget knep Àr för fult och dÀr det gÀller att vÄga öppna sitt hjÀrta för kÀrleken. Trots att ens liv stÀndigt stÄr pÄ spel.

Love or Death Àr den tredje fristÄende och avslutande delen i Niclas Christoffers dystopiska trilogi om framtidens Sverige och vad ett samhÀlle kan göra med mÀnniskor.