(0)

Luangwa

E-book


Kanadalainen Ray Millington johtaa malminetsintÀsafareja kartoittamattomassa Keski-Afrikassa. Luangwa-joen varrella sijaitsevilla savanneilla piilee jatkuva vaara, ja elÀimet toimivat safarilaisille sekÀ uhkana ettÀ ravintona. Rayn yksinÀinen safarielÀmÀ tihkuu pian romantiikkaa, kun paikallisten kylien pÀÀlliköntyttÀret kilpailevat Rayn rakkaudesta. Ray kohtaa kuitenkin myös englantilaisen Michellen, joka kÀÀntÀÀ miehen elÀmÀn pÀÀlaelleen.

"Luangwa" on Reino Marjosen seikkailu- ja rakkausromaani 1960- ja 1970-lukujen taitteen Afrikasta. Teos perustuu kirjailijan omiin kokemuksiin malminetsintÀsafarien vetÀjÀnÀ usean vuoden ajan.

Reino Marjonen on suomalainen kirjailija. PitkÀn kansainvÀlisen uransa aikana Marjonen on muun muassa vetÀnyt malminetsintÀsafareja Afrikan viimeisillÀ kartoittamattomilla alueilla, työskennellyt EtelÀ- ja Keski-Amerikassa ja Australiassa sekÀ toiminut diplomaattina Thaimaassa. Marjonen on hyödyntÀnyt omia vÀrikkÀitÀ kokemuksiaan teoksissaan kuten Luangwa ja Kapkaupungin valot.