(103)

Lumen saartamat. Pet Agents 6

audiobook & e-book


Scifi-herkuilla ja pörröisillĂ€ lemmikeillĂ€ hurmannut agenttikolmikko Lapissa – tĂ€htivieraina tubettajasuosikki Paqpa ja Herra PuupÀÀ!

Pet Agents -sarjan kuudennessa osassa talvi on tullut ja lemmikkiagentit matkustavat pohjoiseen. Lapin villi luonto ja elĂ€imet lumoavat, mutta vauhdikas retki saa yllĂ€ttĂ€vĂ€n kÀÀnteen, kun lumimyrsky estÀÀ kotiinpaluun. Kaaoksen keskellĂ€ agenttikolmikon ratkaistavaksi tulee kiperÀÀkin kiperĂ€mpi arvoitus


Aiemmista kirjoista sanottua:

”Todella kivasti kuvitettu sarjan aloitus neuvokkaasta tytöstĂ€, joka rakentamansa robotin (!) avulla pelastaa elĂ€imiĂ€. LisÀÀ nĂ€itĂ€, plussaa houkuttelevasta kannesta.” Vihdin Kunnankirjasto

”Laadukas ja kaunis lastenkirja!”

”Kirja valottaa millĂ€ tavoin robotiikkaa voi hyödyntÀÀ esimerkiksi tilanteissa, joissa itse ei pÀÀse fyysisesti paikalle, mutta voi lĂ€hettÀÀ robotin silmiksi ja korviksi tutkimaan tilannetta.”

Riina ja Sami Kaarla ovat taitavia ja tuotteliaita lastenkirja-ammattilaisia, jotka hallitsevat niin tarinoiden kirjoittamisen kuin kuvittamisenkin. Suosittuja Pet Agents -kirjoja luo yhdessÀ Riina ja Sami Kaarlan kanssa nyt myös Anders Vacklin, joka tunnetaan mm. scifiÀ ja pelimaailmaa yhdistelevÀstÀ Sensored Reality -nuortenromaanitrilogiasta.


Narrator: Kari Ketonen
Duration: