(88)

Maailma on sinun

audiobook & e-book


Kaksi naista, kaksi maailmaa, yhteinen salaisuus

Catherine Isaacin Maailma on sinun saattelee lukijansa rakkaudentÀyteisen kodin turvasatamaan muttei epÀröi katsoa suoraan kohti haurasta ihmismieltÀ ja menneisyyden kipupisteitÀ.

Ellie on somevaikuttaja, joka kuvaa kymmenille tuhansille seuraajilleen kukoistavaa puutarhaansa ja jakaa istutusvinkkejÀ. TykkÀyksiÀ satelee, mutta vain lÀhipiiri tietÀÀ, ettÀ Ellie ei ole poistunut kotinsa portista yli kahteen vuoteen. Kun hurmaava joogaohjaaja alkaa lÀhetellÀ yksityisviestejÀ, Ellie ihastuu, mutta kauanko kulissia voi pitÀÀ yllÀ?

Ellien Àiti Harriet loi 1990-luvulla uraa maailman kriisialueiden uutistoimittajana. HÀnen työtÀÀn ohjasi yksi periaate: uutisaiheisiin oli pidettÀvÀ henkilökohtainen etÀisyys. TÀmÀn periaatteen Harriet tietoisesti unohti Romaniassa, jossa hÀnen elÀmÀnsÀ muuttui lopullisesti.

Maailma on sinun on Catherine Isaacin kolmas suomennettu romaani. Se on kyynelkanavat avaava kuvaus menneisyyden rikkomista ihmisistÀ, rakkauden parantavasta voimasta ja toivosta, joka ei koskaan katoa.

Catherine Isaac (s. 1974) on pesunkestÀvÀ liverpoolilainen perheenÀiti, joka on tehnyt työuransa journalistina. HÀneltÀ on julkaistu aiemmin kirjailijanimellÀ Jane Costello yhdeksÀn bestselleriÀ. KevÀÀllÀ 2019 Isaac valittiin RNA:n Popular Romantic Fiction -palkinnon saajaksi. Suomeksi Isaacilta on aiemmin julkaistu kaksi romaania: Sinusta, minusta, kaikesta ja Sekainen ihana elÀmÀmme.


Narrator: Alma-Ruut Karjalainen
Duration: