(0)

Maailma on totta : Seikkailuja outojen uskomusten parissa

audiobook & e-book


”Jos en olisi kokenut sitĂ€, en uskoisi itsekÀÀn.”

Markus Tiittula vie meidÀt seikkailulle uskomusten maailmaan, jossa tutkitun tiedon puutteella tai muiden naureskelulla ei ole merkitystÀ.

Kaikesta luonnontieteellisestÀ ymmÀrryksestÀmme huolimatta ihmiset ympÀri maailmaa uskovat mitÀ kummallisimpiin asioihin.

MikÀ saa uskomaan isojalkaan, vaikka todisteita sellaisen olennon olemassaolosta ei löytyisi? EntÀ miten YouTubessa julkaistut alienien viestit saavat vakuuttumaan, ettÀ ufoja ja maapallon ulkopuolista elÀmÀÀ on olemassa? Hoidetaanko kuningas Charlesin syöpÀÀ lÀÀketieteellisesti vai kuninkaan itsensÀ markkinoimien vaihtoehtohoitojen keinoin?

Maailma on totta -tietokirjassaan Markus Tiittula seikkailee erilaisten uskomusten parissa, keskustelee ihmisten kanssa heidÀn uskomustensa syistÀ ja pohtii, mitÀ kaikkea me uskomme - ja miksi.

Markus Tiittula on vapaa toimittaja, joka on edellisissĂ€ tietokirjoissaan tarkastellut salaliittoteorioiden demokratialle muodostamaa uhkaa ja uskonnon ja politiikan epĂ€pyhÀÀ liittoa. Maailma on totta on Tiittulan ”uskomustrilogian” pÀÀtösosa.