(0)

Madeleine i Paris

E-book


"Madeleine i Paris" er en fortsĂŠttelse af romanen "Madeleine", hvor Jean og Madeleines forelskelse ender med at overvinde forĂŠldrenes protester. Da det unge par flytter til Paris, stĂ„r de imidlertid over for nye udfordringer, da hverdagslivet bliver svĂŠrt at fĂ„ til at hĂŠnge sammen. Jean har valgt at satse pĂ„ sin drĂžm om at blive kunstmaler, mens Madeleine fĂ„r arbejde som ekspeditrice i en blomsterforretning. Bogen giver et interessant indblik i Paris‘ bohemeliv i midten af det tyvende Ă„rhundrede med de glĂŠder og udfordringer, det byder pĂ„.

Peter Tuteins to bĂžger om den unge franske pige Madeleine og hendes kĂŠreste, Jean, tager os med til Frankrig i midten af det tyvende Ă„rhundrede. BĂžgerne kan lĂŠses i forlĂŠngelse af hinanden eller hver for sig.

Peter Tutein (1902-1949) var en dansk forfatter, der tilbragte lÊngere perioder af sit liv som rejsende i blandt andet Sydamerika, USA, Canada og GrÞnland. Mange af hans bÞger bygger pÄ erfaringer fra disse rejser og fra arbejdet som jÊger og fangstmand i polaromrÄder. Hans debutroman "FangstmÊnd" blev en stor succes og er oversat til flere sprog. Peter Tutein stÄr ogsÄ bag mange artikler og hÞrespil.