(54)

Maleriets hemmelighed

audiobook & e-book


EfterÄrets store amerikanske roman er en uforglemmelig fortÊlling baseret pÄ virkelige hÊndelser om splittelse, kunstneriske sjÊle, kÊrlighed og et gÄdefuldt maleri i sydstaternes USA.

North Carolina, 2018: Morgan Christophers liv og drĂžmme er knust. Hun sidder fĂŠngslet for en forbrydelse, hun ikke har begĂ„et – lige indtil en mystisk besĂžgende giver hende et jobtilbud, der kan sĂŠtte hende fri: Hun skal restaurere et gammelt og glemt vĂŠgmaleri. Men efterhĂ„nden som restaureringen af maleriet skrider frem, og det ene uhyggelige motiv efter det andet Ă„benbares, begynder Morgan at ane urĂ„d. Hvilke hemmeligheder gemmer landsbyen pĂ„, og hvorfor forsvandt den kvindelige kunstner dengang sporlĂžst?

North Carolina, 1940: Kunstneren Anna Dale har desperat brug for arbejde. Da hun vinder en stor konkurrence om at male et vĂŠgmaleri i posthuset i Edenton, North Carolina, takker hun derfor straks ja. Men hverdagen i den lille sydstatsby er langt fra idel lykke, og snart hvirvles Anna ind i sydstatslivet, hvor fordomme stikker dybt, blod er tykkere end vand, og prisen for at vĂŠre anderledes kan ende med mord.

Maleriets hemmelighed er gribende roman om to kvinder, der pÄ tvÊrs af tid mÄ trodse modgang og uretfÊrdighed for at finde deres egen vej i livet.


Narrator: Anne Vester HĂžyer
Duration: