(0)

Mellem_rum. Afpresning

E-book


Lix-tal: 15

Det var en dum idé. Jeg vidste det allerede, da Will kom med den. Men jeg gik med. Og nu stÄr jeg her. PÄ toppen af en olietank pÄ havnen.

Han ser op pÄ mig. Det blÞder fra hans tinding. Hans nÊse. Og hans mund. Der er hul gennem hans hÄnd. Han ser pÄ brÊttet i mine hÊnder. PÄ det rustne sÞm i enden. Hans blod har farvet det mÞrkt.

"GĂžr det," stĂžnner han.

Mine hÊnder strammer til om brÊttet. Det er mig, der bestemmer, hvordan det skal slutte. Men jeg ved ikke hvilken slutning, jeg skal vÊlge. Betyder det ogsÄ noget?

En forkert beslutning kan ĂždelĂŠgge dit liv. SpĂžrgsmĂ„let er, hvor langt du vil gĂ„ for en ven? En bog om at afpresse andre – og selv blive presset - helt ud over kanten.

Afpresning er en del af serien MELLEM_RUM, som er en serie af lette kortromaner til udskolingen. Fortalt helt enkelt og skrevet af etablerede forfattere med fingeren pÄ pulsen. Mange unge med forskellige former for lÊsevanskeligheder synes, at de har svÊrt ved at finde alderssvarende og fede bÞger, der passer til dem. Derfor har vi sammen med organisationen LÊs for Livet interviewet en masse unge om, hvad de gerne vil lÊse. BÞgerne i serien er lavet med udgangspunkt i disse interviews, og bÄde indhold og form er af hÞjeste kvalitet. Overskuddet fra seriens fÞrste tre titler er doneret til LÊs for Livet.

Alle bÞgerne i serien har et lix-tal pÄ mellem 10 og 15. Der er i alt udkommet tolv bÞger i serien.