(0)

Midsommer - med Mai Ulrikka Sydendal

audiobook


Vi er nÄet til det tidspunkt pÄ Äret, hvor det er allerlysest, og naturen virkelig blomstrer og gror. Derfor er jeg igen mÞdtes med Mai Ulrikka, som kan fortÊlle, hvad der er godt at vide om midsommeren eller Litha, som tiden ogsÄ kaldes. Vi taler om ild, blomster, korte nÊtter og ritualer forbundet med tiden, vi er i nu.

Blandt andet fortÊller Mai om udesidning, der gÄr ud pÄ at man sÊtter sig ud i en skov en hel nat, uden noget andet end sig selv og sine sanser, og sÄ mÊrker man, om der er nogen beskeder til en. Mai forklarer ogsÄ, hvorfor det er misforstÄet at brÊnde en heks af pÄ bÄlet til Sankt Hans - og ogsÄ hvor navnet Sankt Hans egentlig kommer fra.

SĂŠson 3, 2022.

Det spirituelle hjĂžrne

Det spirituelle hjÞrne er podcasten for dig, som er nysgerrig pÄ alt det, der ikke nÞdvendigvis kan mÄles og vejes. I hvert afsnit taler Annasohia Petri med en ekspert inden for et spirituelt omrÄde og bliver klogere pÄ, hvad det drejer sig om.

Annasophia Petri (f. 1994) er uddannet TV- og medietilrettelĂŠgger fra Danmarks Medie- og JournalisthĂžjskole, DMJX. Derudover er hun uddannet yogalĂŠrer og astrolog. Annasophia stĂ„r bag de to podcasts ”Det spirituelle hjĂžrne” og ”Det astrologiske hjĂžrne” samt bogen “Alt det, vi ikke ser” (Lindhardt og Ringhof, 2023)