(1)

MindCraft

audiobook


Højintens og humoristisk krimi om farlige fÌllesskaber og sektmiljøer

Da deres lÌrer myrdes, og klassens enspÌnder Storm forsvinder, beslutter redaktionen pü skolebladet Kapow at undersøge sagen.

Fifi, Walle, Ola og My følger sporene i retning af den sektlignende bevÌgelse MindCraft, som med omstridte metoder driver kostskoler for utilpassede unge.

Snart suges de fire ind i en verden af frygt, farlige fĂŚllesskaber og hemmelige ordener for at redde deres ven - hvis han da vil reddes ...

Bogen om de fire skolekammerater, der beslutter sig for at redde deres tavse ven Storm er en stÌrkt humoristisk, men ogsü højintens historie om farlige fÌllesskaber og om at udfolde sit fulde potentiale.

Forfatter Lars Henriksen (f. 1975) er uddannet journalist og er forfatter til flere bøger. MindCraft er hans skønlitterÌre debut. Han bor i Hvidovre med sin kone og to børn.

ANMELDERNE SKREV

Plottet i bogen er helt genialt, det er gennemarbejdet og gennemtĂŚnkt (...) Slutningen er ogsĂĽ virkelig nervepirrende og spĂŚndingsfyldt (...) I det hele synes jeg, at bogen er rigtig spĂŚndende og fangende. Den er ikke for lang eller besvĂŚrlig at komme igennem. Jeg synes, der er mange ting, man kan sidde og gruble over, nĂĽr man lĂŚser. Det er super, da det giver en anden lĂŚseoplevelse, hvor man selv inddrages i handlingen."

- Andrea Kinch fra 9.a pĂĽ Bredagerskolen i Jelling

"Den spÌndende historie bliver fortalt med drive og humor, og den giver et interessant billede af en Scientology-lignende bevÌgelses kyniske udnyttelse af unge og utilpassedes søgen efter identitet og tryghed. Historien er dialogprÌget og krydret med citater fra tv-politiserien "CSI New York"."

- Lektørudtalelsen


Narrator: Steffen Nielsen
Duration: