(0)

Mintun makuinen murha: Mysteerimestarit Olivia & Icarus 1

audiobook & e-book


Herkullisen mysteerisarjan avaus

Mysteerimestarit Olivia & Icarus on yli kymmenvuotiaille suunnattu dekkarisarja, jossa arvoituksia ratkovat kipakan ilkikurinen Olivia ja julkkisetsivĂ€ Isac Icarus. YllĂ€tyksellinen juoni henkii etsivĂ€klassikoiden Poirot’n ja Sherlock Holmesin tunnelmaa.

Olivia on saanut Koreilevan Kurjen tyttökoulussa liikanimen Murhatyttö, koska rakastaa dekkariklassikoita. Kun sisÀoppilaitoksessa tapahtuu oikea murha, hÀn pÀÀttÀÀ ratkaista tekijÀn. Virallisesti tutkimuksia hoitaa julkkisetsivÀ Isac Icarus, jonka Olivia heti arvioi sietÀmÀttömÀksi keikariksi ja tyhjÀntoimittajaksi.

Opettajalla kuin opettajalla tuntuu olevan salattavaa, ja pian niin Olivialla kuin Icaruksellakin on oma listansa epÀillyistÀ. Nuuskiessaan tapausta he löytÀvÀt toisistaan yllÀttÀviÀ yhtÀlÀisyyksiÀ. Voisiko 11-vuotiaan Olivian ja itseÀÀn tÀynnÀ olevan etsivÀn yhteistyö olla mahdollista?

Romaanissa on Mari Luoman itsensÀ tekemÀ tyylikkÀÀn mustavalkoinen kuvitus.

Mari Luoma (s. 1993) on Hampurissa asuva kirjailija, kuvittaja ja sarjakuvantekijÀ. HÀn on julkaissut Romeo ja Hirviöt -lastensarjakuvaa ja Ihan tavallinen hirviöperhe -lastenromaanin. LisÀksi Luoma kuvittaa mm. Timo Parvelan Melkein mahdoton tehtÀvÀ -sarjaa.