(45)

Murhapeli

audiobook & e-book


Hurja esikoistrilleri suomalaisesta terrorismista.

SitÀ pÀivÀÀ Suomi ei koskaan unohda.

Aamukuudelta lÀhellÀ YpÀjÀÀ autoilija ampuu motoristin, kaivaa esille hÀnen henkilökorttinsa ja ottaa siitÀ kuvan. Yksi. TÀstÀ se alkaa. Sateinen marraskuun aamu muuttuu kuumeiseksi ajojahdiksi, kun someen alkaa ilmestyÀ kuvia ruumiista. Tuntematon tappaja, tai tappajat, ottavat mittaa kaiken kokeneista poliiseista, ja panoksena on tavallista arkeaan elÀvien kansalaisten elÀmÀ. TÀssÀ pelissÀ ei jaeta hopeapalkintoja.

Pelin hÀviÀjÀt eivÀt koskaan tule tietÀmÀÀn miksi juuri he kuolivat. Jokainen liike vaikuttaa harkitulta, mutta tietÀvÀtkö tappajat itsekÀÀn, mitÀ ovat oikeasti tekemÀssÀ? Poliisi sen lopulta ymmÀrtÀÀ, mutta miten pysÀyttÀÀ mÀÀrÀtietoinen ja nopealiikkeinen tekijÀ, joka on jo painanut liipaisimesta? MurhapelistÀ tÀytyy kuoria pois kerros toisensa jÀlkeen, jotta totuus tulisi esille.

Vesa Taatilan Murhapeli on Suomen oloihin poikkeuksellisen tiukka ja tiivis trilleri kovista aatteista ja hĂ€ikĂ€ilemĂ€ttömĂ€stĂ€ vĂ€kivallasta. Se kysyy lukijalta, mihin kaikkeen olemme valmiita sĂ€ilyttÀÀksemme lokoisan nyky-yhteiskuntamme – tai tuhotaksemme sen.

Vesa Taatila (s. 1969) on filosofian tohtori ja Turun ammattikorkeakoulun rehtori-toimitusjohtaja. Murhapeli on hÀnen kaunokirjallinen esikoisteoksensa.


Narrator: Unto Nuora
Duration: