(0)

Myrskyvaroitus

audiobook & e-book


Yksitoistavuotias Emil muuttaa ÀitinsÀ kanssa ulkosaaristoon, jossa kaikki on toisenlaista kuin mantereella. Emilin isÀ on kenialainen, ja hÀnen uudet luokkakaverit töllistelevÀt EmiliÀ aivan kuin eivÀt olisi koskaan nÀhneet ketÀÀn, jonka ihonvÀri poikkeaa heidÀn omastaan. Myös saariston luonto ihmetyttÀÀ.

Emil kaipaa Ruotsiin muuttanutta isÀÀnsÀ. IsÀ ja Àiti ovat eronneet, ja nyt isÀ perustaa uutta perhettÀ lÀtÀkön toisella puolella, kaukana EmilistÀ ja ÀidistÀ. Emil saa onneksi pian uusia kavereita ja pÀÀsee mukaan luontokerhoon. ElÀmÀ heittÀÀ Emilin eteen muitakin mukavia yllÀtyksiÀ, jotka auttavat sopeutumaan uuteen ympÀristöön.

Myrskyvaroitus kuvaa Emilin murrosvaihetta helposti lĂ€hestyttĂ€vĂ€llĂ€ tavalla. Se osoittaa, ettĂ€ jokainen on omanlaisensa – varsinkin, kun katsotaan pintaa syvemmĂ€lle.

Markku Karpio on lasten- ja nuortenkirjailija, jolla on lastentarhanopettajan koulutus. Karpio kÀsittelee kirjoissaan muun muassa kiusaamiseen ja rasismiin liittyviÀ teemoja, ja hÀnet palkittiin vuonna 2005 Laivakello-nuortenkirjallisuuspalkinnolla.


Narrator: Hugo Hagström
Duration: