(0)

Nisserne i Bulderup

audiobook & e-book


Nisserne i Bulderup er ganske smÄ. SÄ smÄ, at de kan gÄ under de store mÊlkebÞtteplanter om sommeren. Nissefamilien fra Bulderup bestÄr af nissefar, der hedder Mukkerup, nissemor, der hedder Nikoline, to nissedrenge, der hedder Marinus og Martinus og den lille nissepige, der hedder Abelone. Familien lever i hygge og idyl, lige indtil den dag, hvor Abelone pludselig forsvinder! I mellemtiden har Abelone dog sit helt eget eventyr ...

Nisserne i Bulderup er en familie bestÄende af nissefar (Mukkerup), nissemor (Nikoline) og deres tre nissebÞrn, Marinus, Martinus og den yngste, Abelone. Sammen hygger de sig mÊgtigt og oplever hele tiden sjove, spÊndende og nogle gange lidt uhyggelige ting.

Torben Nielsen (1918-1985) var en dansk forfatter, der udgav bÞger i flere forskellige genrer. Nielsen fik sin litterÊre debut med bogen "Gry. Historien om et pindsvin", som udkom i 1970. Herefter udgav han bÄde bÞrnebÞger sÄvel som krimier. Blandt andet modtog han Poe-klubbens Berenicepris for Ärets bedste krimi for bogen "Nitten rÞde roser" (1973). Nielsens kriminalromaner var kendt for deres realistiske islÊt, som havde rod i Nielsens arbejde inden for politiet i mere end to Ärtier.