(6)

Nomade 44

audiobook & e-book


Tyv. Manipulator. Svindler af format. Kald det, hvad du vil – Bianca St. Ives er uden fortilfélde.

Bianca St. Ives har altid vidst, at hun ikke var helt ligesom andre piger pÄ sin alder. I stedet for at hinke eller lege med dukker, blev hun undervist i kampsport og lÊrte at skille vÄben ad. NÄr de andre tog pÄ ferie med deres forÊldre, tog hun pÄ job med sin far, hvor hun lÊrte at holde hovedet koldt og slippe af sted med hvad som helst. Hun blev sÄ at sige oplÊrt til at deltage i familieforretningen. Nu er hun 26, gudesmuk og med imponerende evner inden for sit fag.

Det, andre tyve har stjĂ„let, stjĂŠler de tilbage – til dem, der betaler dem for det. Men det sidste kup i Bahrain gik ikke helt efter planen – de to hundrede millioner dollars og tophemmelige officielle dokumenter, de skulle have fingrene i under en stor fest i prinsens palads, var allerede vĂŠk, da de lukkede boksen op. Og hendes far gik op i rĂžg pĂ„ opgaven. Sagen er bare, at den amerikanske efterretningstjeneste ikke tror pĂ„, at han er dĂžd. Og de vil gĂžre alt, hvad der stĂ„r i deres magt for at fange ham, inklusiv bruge hans datter som lokkedue. Med meget lidt hjĂŠlp og hendes liv pĂ„ spil, er det op til Bianca at finde frem til, hvad der egentlig er sket – og rette op pĂ„ det, fĂžr det er for sent.

Nomade 44 er en actionprĂŠget spĂŠndingsroman om svindelnumre, storstilede kup og et ikke helt normalt far-datter-forhold med den unge, smukke og modige Bianca i hovedrollen.


Narrator: Laura DrasbĂŠk
Duration: