(0)

Oldemors historiske opskrifter

audiobook


I Oldemors historiske opskriftsbog kan man kan lÊse om fire generationers oldemÞdre, der ikke havde det let, da man dengang havde mange bÞrn, sÄ der var mange munde at mÊtte, og alle skulle have tÞj pÄ kroppen. Historien om fire familier, som pÄ ingen mÄde var ens, men med de forhold, der nu var i gamle dage, og som fulgte med under de fem Är med krig fra 1940-45.

Bogen kommer ind pÄ levevilkÄrene for de fire oldemÞdre samt pÄ samfundet og udviklingen, som har stor betydning for vores levefod og mulighederne for uddannelser m.m. Det er vores velfÊrdssamfunds udvikling, som vi i dag kan nyde godt af.

Bogen indeholder ogsÄ opskrifter, som er over 85 Är gamle. Opskrifter man selv kan prÞve og dermed fÄ smagt den mad, som mine fire oldemÞdre lavede til deres familier i gamle dage. Opskrifterne dÊkker for- og hovedretter, desserter samt slik og bagvÊrk.

Uddrag af bogen

Men for alle oldemÞdrene var det vigtigt, at der var familieopbakning, samt at der i firmaet kunne leveres en ordentlig ydelse til de kunder, der havde kontaktet eller kÞbt noget hos deres mÊnd. Kvalitet og service var ogsÄ noget, der blev holdt fast i hos de selvstÊndige. Der skulle tages beslutninger, og man skulle altid tÊnke pÄ sin kunde. Det lÄ ogsÄ i kortene, at man skulle tage ansvar for sig selv og sin familie. Ikke skylde nogen noget, men tjene, sÄ ens store familie med de mange bÞrn kunne fÄ tÞj pÄ kroppen, trÊsko pÄ fÞdderne og mad pÄ tallerkenen hver dag.


Narrator: Charlotte Schultz
Duration: