(53)

Operaatio Huulituli

audiobook & e-book


Fantasianmakuinen chick lit -herkkupala nuorille

HersyvÀn hauskan Sammakkoprinsessan teospari, jossa teinikeiju Ofelia yrittÀÀ kiertÀÀ suudelmakieltonsa lemmenliemillÀ - katastrofaalisin seurauksin.

14-vuotias Ofelia viettÀÀ kaksoiselÀmÀÀ - tavallisella ylÀasteella hÀn on kuin kuka tahansa teini, mutta keijuvaltakunnassa hÀntÀ ollaan vihkimÀssÀ kruununprinsessaksi. Kummassakin todellisuudessa suurinta huolta aiheuttaa poikaystÀvÀn hankkiminen, mikÀ on kuningattaren antaman Keijulahjan takia enemmÀn kuin haasteellista. Ainakin ennen kuin Ofelia kuulee kielletystÀ taikaliemestÀ, Huulitulesta...Operaatio Huulituli pursuaa chick lit -tyyliin kommelluksia ja tyttöenergiaa, ja loppuratkaisu on sulaa sokeria!

Anna Hallava (s. 1974) asuu pÀÀkaupunkiseudulla ja on ammatiltaan kieltenopettaja. HÀnen esikoisteoksensa Sammakkoprinsessa (2015) löysi heti lukijansa.

"Anna Hallavan esikoisteos on ehdottomasti yksi parhaista nuortenkirjoista mitĂ€ olen vĂ€hÀÀn aikaan lukenut." –Lukutoukan kulttuuriblogi

"Kirja oli kerrassaan hurmaava, kielellisesti vetovoimainen ja Ă€lyllinenkin.— SisĂ€inen teinini kiittÀÀ ja kumartaa monista nauruista ja positiivisesta asenteesta."–Anun ihmeelliset matkat -blogi


Narrator: Emma Louhivuori
Duration: