(0)

Operation Gidsel

E-book


En hemmelig terrororganisation truer med at bortføre skandinaviske videnskabsmÌnd og holde dem som gidsler, hvis ikke en rÌkke amerikanske desertører, der har füet politisk asyl i Danmark, Sverige og Norge bliver udleveret til retsforfølgelse i USA. Kaptajnløjtnant Lars Nord bliver sat til at beskytte dem, og han für nok at gü i gang med. Terroristerne har nemlig angivet over 600 potentielle ofre.

Frits Remar er født i 1932 i København. Efter en meget tilfÌldig skolegang begyndte han i 1949 at sÌlge annoncer og har fra 1956 gjort det for De Berlingske Blade, indtil han i forüret 1972 helt helligede sig sine kriminalromaner. Siden debuten i 1967 er der fra hans hünd kommet 2 kortromaner, 12 noveller, 50 kriminalgüder og 36 kriminalromaner.

Lars Nords liv i forsvarets efterretningstjeneste sender ham verden rundt og ud i alle mulige vanvittige situationer, men indimellem bliver det lige spĂŚndende nok. For eksempel nĂĽr han er ved at fĂĽ skĂĽret halsen over af en sindssyg, amerikansk mangemillionĂŚr, blive stranguleret i en napolitansk sidegade, forsvinde i et polsk fĂŚngsel eller fĂĽ maven fyldt med maskinpistolkugler af en uruguayansk bandit. Men med lidt held og hjĂŚlp fra sine trofaste soldaterkammerater overlever han den ene fare lige tids nok til at nĂĽ den nĂŚste.