(3)

Original - Personlig branding og synlighed

audiobook & e-book


Er du original? Skiller du dig ud? Er du synlig? Hvis du er et stÊrkt personligt brand, spiller dit talent sammen med din personlighed, faglighed og tilstedevÊrelse. Du kan ikke bestemme, hvad andre skal mene om dig, men du kan pÄvirke dem positivt. Det gÞr du ved at arbejde bevidst med dit personlige brand pÄ en smagfuld og trovÊrdig mÄde, der klinger sammen med at vÊre et kreativt og ivÊrksÊttende menneske.

IsÊr sociale medier giver dig mulighed for at nÄ bredt ud. Men du skal lÊgge en plan for, hvordan du kommunikerer pÄ de forskellige platforme og viser dig som et inspirerende menneske. SÄ tiltrÊkker du kunder, publikum og fÞlgere.

Du er hermed hyret til at vĂŠre din egen personlige brandmanager!

ANMELDERNE SKREV

"Bogen begynder og slutter med, at du skal vÊre modig. Du skal bevÊge dig ud af din komfortzone og ind i lÊring-og ikke-erfarings-zonerne. Du skal tage chancer, for fÞrst dér skiller du dig ud og bliver original. Du er (en) original. Der er ingen som dig."

- 6 stjerner, Berlingske

Maiken Ingvordsen er uddannet pianist/komponist og arbejder i sit firma So What med mange kreative omrÄder, bl.a. online kurser om digital branding og synlighed pÄ de sociale medier.


Narrator: Morten RĂžnnelund
Duration: