(167)

Pankkirosvon poika

audiobook & e-book


Kaasu pohjaan, tÀmÀ on ryöstö!

Uutuus koululaisten suosikkitekijÀltÀ. HengÀstyttÀvÀÀ vauhtia ja kreisiÀ rallihuumoria pankkiryöstön tiimellyksessÀ!

11-vuotiaan Frankin isÀ Gilbert on rallicrossin kruunaamaton kuningas, kilparatojen ihailtu sankari. ErÀÀnÀ iltana hÀn kolaroi pahasti rakkaalla MinillÀÀn ja menettÀÀ toisen koipensa. Frankin hempukkamainen Àiti ottaa hatkat, joten isÀ ja poika jÀÀvÀt kahdestaan. Rallista ei tule tekojalan kanssa mitÀÀn eikÀ muutakaan työtÀ löydy, joten pian he ovat köyhiÀ kuin kirkonrotat.

Gilbert yrittÀÀ pelastaa tilanteen, mutta joutuukin paikallisen rikollispomon, Isokihon armoille. HÀnet kiristetÀÀn pakokuskiksi suureen pankkiryöstöön. Hurjien vaiheiden ja mittavan kaahaamisen jÀlkeen Gilbert joutuu vankilaan. Tyrmistynyt Frank aikoo vapauttaa isÀnsÀ keinolla millÀ hyvÀnsÀ!

Tarinan juonenkÀÀnteet ovat hengÀstyttÀvÀn vauhdikkaita ja huumori yhtÀ kreisiÀ kuin Walliamsin aiemmissakin lastenromaaneissa. Kerrontaa leimaa kuitenkin lÀmpö ja viisaus.

NÀyttelijÀ-kirjailija David Walliamsin kirjoja on julkaistu jo 53:lla kielellÀ ja niitÀ on myyty yli 20 miljoonaa kappaletta! Britanniassa hÀnen lastenromaaninsa ovat valloittaneet myydyimpien kirjojen ykköspaikan 100 viikkoa yhteen menoon.

VÀnkÀ mustavalkokuvitus on huippukuvittaja Tony Rossin kÀsialaa.


Narrator: Antti Jaakola
Duration: