(44)

Ponyvillemysterierna 2 - Timmervargens timme

audiobook & e-book


Efter att av misstag ha slÀppt lös en bogel sÄ Àr Lilymoon inte direkt det populÀraste fölet i skolan. FastÀn allt slutade vÀl sÄ verkar det inte som att nÄgon förutom Apple Bloom, Sweetie Belle och Scootaloo, nÄgonsin kommer vilja vara hennes vÀn.

NÀr en skolkamrat bjuder in till fest blir det gÀngets stora chans att visa alla vilken fin ponny Lilymoon faktiskt Àr. Men nÀr de vÀl kommit fram sÄ hinner de knappt hÀlsa pÄ födelsedagsfölet innan total kaos utbryter! En timmervarg har tagit sig in pÄ festen och hotar förstöra allt!

Hur kommer det sig att timmervargen plötsligt bestÀmt sig för att lÀmna skogen och terrorisera ett gÀng ponnyer? Och kommer alla Äterigen att skylla det som hÀnt pÄ Lilymoon? Men varför beter sig bÄde Pinkie Pie och Lilymoons syster Ambermoon sÄ konstig?

I Ponyvillemysterierna fÄr vi följa Cutie Mark Crusaders - Apple Bloom, Sweetie Bell och Scootaloo - nÀr de ger sig ut för att hitta sanningen bakom Ponyvilles mysterier, legender och spökhistorier.

Penumbra Quill började skriva om mysterierna i Equestria efter att hon mötte ett spöke pÄ ett av sina uppdrag som reseskribent. Nu bor hon precis utanför Ponyville och rapporterar om alla lÀskiga och mystiska hÀndelser som hennes lÀsare kan tÀnkas vilja höra om.


Narrator: Ida Olsson
Duration: