(0)

Professor P og Mortensens besynderlige rejse til Milau

E-book


Professor P og Mortensen har fundet en flaskepost med et brev til professor P fra hans gamle ven professor HvidskÌg, som lÌnge har vÌret forsvundet! Han har brug for hjÌlp. Af sÌre omveje nür professor P og Mortensen frem til kÌmpevÌksternes ür, som kun med lange mellemrum stiger op ad havet. Øren er beboet af velkendte dyr, som alle har anseelige størrelser! De er rent ud sagt kÌmpestore.

Der finder de HvidskÌg og hans besÌtning, som lÌnge har levet lykkelig pü Milau, som øen hedder. Men nu er der optrÌk til ballade mellem de dyr, som HvidskÌg og hans hjÌlper har lÌrt at tale og leve civiliseret sammen. Gamle stridigheder er blusset op, og professors Ps flair for problemløsning er nu HvidskÌgs eneste hüb. Spørgsmület er om det ikke er for sent, for den alle aftaler om fred udløber samme aften!

Jan Mogensen har skrevet flere vidunderlige højlÌsningsbøger for den yngre mülgruppe, og han beherker sprog og virkemidler pü en sjÌldent indlevende müde, hvor han altid er i øjenhøjde med sine lÌsere.