(6)

Pythias anvisninger

audiobook & e-book


KriminalkommisÊr Jeanette Kihlberg begynder langsomt at fÄ hul pÄ sagen om de drÊbte indvandrerdrenge, og det stÄr mere og mere klart, at der er en sammenhÊng mellem en tilsyneladende pÊdofil sekt, som lader sig guide af et skrift, de kalder Pythians anvisninger, og en svinebonde pÄ en gÄrd i Jylland. Flere af sektens medlemmer har gÄet pÄ skole i Sigtuna - ligesom Victoria Bergman - men én efter én bliver de fundet drÊbt. Hvem har noget at hÊvne?

Psykolog Sofia Zetterlund fremlÊgger en gennemresearchet gerningsmandsprofil for Jeanette. Hun beskriver en yderst farlig morder, som sandsynligvis har mange mord pÄ samvittigheden og har en forskruet kÞnsidentitet. Da Ulrika Wendin, vidne og offer i en af pÊdofilisagerne mod sekten, forsvinder, skal politiet rykke hurtigt for at undgÄ at stÄ med endnu et lig, men intet kunne forberede Jeanette pÄ det, hun snart skal stÄ ansigt til ansigt med - ogsÄ selv om Sofias beskrivelse af morderen er uhyggeligt prÊcis ...

"Pythias anvisninger" er tredje og sidste bog i trilogien om Victoria Bergmans svaghed. LÊs ogsÄ "Kragepigen" og "Sorgens ild".

"Eriksson og Sundquist manifesterer sig med denne bog som noget af det ypperste inden for svensk krimi."

- Litteratursiden