(133)

Royalteen 1: Puoli valtakuntaa

audiobook & e-book


Hittisarjan avaus, jonka pohjalta on juuri tehty Netlix-elokuva!

Maan tunnetuin poika ja suurta salaisuutta mukanaan kantava tyttö. Lukuisiin maihin myyty kuninkaallinen romanssi on tarina pelkojen voittamisesta ja yllÀttÀvÀstÀ rakkaudesta norjalaisessa eliittikoulussa.

17-vuotias Lena on juuri muuttanut Osloon, eikĂ€ oman paikan löytĂ€minen upeassa eliittikoulussa ole helppoa. Lenalla on takanaan menneisyys juorukuningattarena ja kotona suuri salaisuus, josta kukaan uudessa koulussa ei saa tietÀÀ mitÀÀn. Mutta kun Lenan ja samaa koulua kĂ€yvĂ€n kruununprinssi Kallen elĂ€mĂ€t risteĂ€vĂ€t, Lena saa unohtaa toiveensa vĂ€lttÀÀ liiallista huomiota. Miten paljastaa omat salaisuutensa, kun ihastus on koko valtakunnan seuratuin nuori – niin tosielĂ€mĂ€ssĂ€ kuin sosiaalisessa mediassakin? Raikas ja koukuttava Royalteen: Puoli valtakuntaa on ollut valtava hitti kotimaassaan Norjassa ja sarjasta on kasvanut neliosainen. EnsimmĂ€isen kirjan filmausoikeuksista kilpailtiin rajusti, ja lopputuloksena tarina valloittaa nyt maailmaa myös Netflix-elokuvana.

Anne Gunn Halvorsen on toimittaja ja kriitikko, joka on kirjoittanut useita tietokirjoja aikuisille.

Randi Fuglehaug on toimittaja, kustannustoimittaja ja kirjailija, jolta on ilmestynyt teoksia laajasti eri kohderyhmille.


Narrator: Anna-Riikka Rajanen
Duration: