(193)

Ruumiskukka

audiobook & e-book


Peto voi olla kuka tahansa meistÀ

Tanskalaisen Anne Mette Hancockin Ruumiskukka on kova trilleri kostosta ja oikeudenmukaisuudesta

Kööpenhaminalainen journalisti Heloise Kaldan on keskellÀ pahinta painajaistaan. TÀhtireportterin lÀhde on paljastunut valehtelijaksi ja Kaldanin ura lÀhestyy paljastuksen seurauksena romahtamispistettÀ. TyöelÀmÀnsÀ seinien kaatuessa Kaldan saa yllÀttÀen arvoituksellisen kirjeen murhasta etsintÀkuulutetulta Anna KieliltÀ.

Konstaapeli Erik SchÀfer löytÀÀ ensimmÀistÀ kertaa vuosiin johtolangan Anna Kielin olinpaikasta samalla, kun Kielin tapauksesta kirjoittanut journalisti löydetÀÀn kuolleena kotoaan. Onko Kiel murhannut uudelleen, vai onko tappajia enemmÀn kuin yksi? SchÀferin uppoutuessa Kielin tapaukseen jokainen yksityiskohta vaikuttaa johtavan tavalla tai toisella Heloise Kaldaniin. Uhrien kasautuessa Kaldan ja SchÀfer joutuvat jÀljittÀmÀÀn murhaajan yhdessÀ. EivÀt vain katkaistakseen murhien sarjan vaan sÀilyÀkseen elossa.

Ruumiskukka on Anne Mette Hancockin viiltÀvÀn jÀnnittÀvÀn Kaldan ja SchÀfer -trillerisarjan ensimmÀinen osa. Sarjassa Heloise ja Erik joutuvat kohtaamaan toinen toistansa verisempiÀ vÀkivaltarikoksia ja todistamaan, kuinka raaka peto ihminen voi pahimmillaan olla.