(223)

Ryktet om systrarna Hamilton

audiobook & e-book


Det gick rykten om Esther Hamilton i den lilla staden Noah Vale i Queensland, vilket slutade med att hon rymde hemifrÄn. Tjugo Är senare anlÀnder hennes döttrar Sonnet, Fable och Novella Plum till staden efter att deras mor gÄtt bort.

Sonnet Àr tjugo Är gammal och sina systrars förmyndare. Hon har aldrig satt sin fot i Noah Vale men trots det har hon varit snacket i stan under tvÄ decennier. Fable Àr tolv Är gammal, makalöst vacker, och redan en begÄvad konstnÀr. Plum Àr tre Är gammal och har precis förlorat sin mamma och det enda hem hon nÄgonsin kÀnt till.

Allt eftersom Ă„ren gĂ„r anpassar de tre systrarna sig till sina nya liv. De arbetar, gĂ„r i skolan och simmar i det svalkande vattenfallet som ligger i nĂ€rheten av staden. Men misstĂ€nksamhet och dömande följer systrarna Hamilton vart de Ă€n gĂ„r. I en liten stad dĂ€r alla tror att de vet allt om varandra Ă€r det svĂ„rt att fly frĂ„n det förflutna. Kommer deras mors handlingar att avgöra flickornas framtid? Är historien Ă€mnad att upprepa sig?

Ryktet om systrarna Hamilton Àr en fÀngslande historia om familjerelationer, hemligheter och att hitta sin plats i vÀrlden.

AVERIL KENNY Àr en australiensisk författare som bor i Far North Queensland med sin familj. Hennes bÀsta skrividéer kommer till henne nÀr hon springer lÀngs den grönskande bÀcken vid sitt hem. Ryktet om systrarna Hamilton Àr Averil Kennys debutroman.


Narrator: Anna Harling
Duration: