(0)

Sanningen om S

E-book


Per Àr med om en fruktansvÀrd bilolycka. Han vaknar upp flera timmar senare pÄ ett lasarett och vet inte var han Àr nÄgonstans, vad som hÀnt och vilka alla Àr som omger honom. Men en rad otÀcka insikter kommer snart för honom. Han var nÀra att dö, och detta leder honom in pÄ en rad tankar som för all framtid kommer att förÀndra hans sÀtt att se pÄ vÀrlden. Samtidigt försöker hans nÀra och kÀra förlika sig med att Per genomgÄr en rad personliga förÀndringar, men frÄgan Àr om deras kÀrlek till honom hÄller för alla hans nya excentriska tankar om livet ...

Detta Àr en plÄgsam, ofta mörkt humoristisk berÀttelse om vad en mÀnniska genomgÄr efter en traumatisk och livsomvÀlvande upplevelse, men det Àr ocksÄ historien om mÀnniskor i personens omgivning, vad de mÄste tÀnka pÄ och vad de ibland Àven mÄste genomlida.

Tore Zetterholm (1915-2001) var en svensk författare. Han debuterade som romanförfattare pÄ 40-talet och kom att ha en lÄng och prisbelönt karriÀr inom skön- sÄvÀl som facklitteratur.