(36)

Seks historier om sex

audiobook & e-book


SEX OG KÆRLIGHED

LÊs 6 historier; lidt om kÊrlighed, lidt om venskab og meget om sex. Historierne tager udgangspunkt i en vennegruppe, hvor forskellige kombinationer afprÞves inden for sex og kÊrlighed, indtil den rette (mÄske) dukker pÄ!

Ser en fisse sÄdan ud?

Naturisterne

Lige pÄ og hÄrdt

Jernsengen

De ensomme Ăžrlere

Ingen sex til Sigrid

UDDRAG FRA BOGEN

"Jeg blev rÞd i hovedet af skam, da jeg sÄ hendes tÞj, der ikke var tÞj, men mere pÄklÊdning. Plisseret nederdel og blaser, sÄdan lidt som kostskolepiger i en amerikansk vintagepornofilm. KnÊstrÞmperne var skotskternede. Jeg havde gjort sÄ meget ud af mig selv til denne aften, fordi jeg vidste, jeg ville vÊre i samme rum som hende og Amrit. Jeg ville slÄ hende af pinden. Men da hun stod dér, var jeg klar over, at jeg ikke var andet en fucking provinspige, en landbrugsteenager uden personlighed ligesom alle de andre, der troppede op i sort og hvidt tÞj, lÊderjakker, slidte jeans, hÊngerÞvsbukser, fodboldbluser, lÞbetÞj, sorte spidse sko, kondisko og gik rundt og troede, de var noget sÊrligt. Men det var hende, der var noget sÊrligt."

Sommerfugle-serien er udviklet til piger mellem 9 og 14 Är. Tema og sprog og fÞlelser er nÞje tilpasset mÄlgruppens lÊsere, og der er lagt vÊgt pÄ kvalitet i udvÊlgelsen af historierne til serien. Da mÄlgruppen til denne serie er forholdsvis bred, er titlerne fordelt i to grupper. En sommerfugl markerer, at der er tale om en titel, der henvender sig til den yngre del af mÄlgruppen (9-11 Är), og to sommerfugle markerer, at titlen henvender sig til den Êldre del af mÄlgruppe (12-14 Är).


Narrator: Inez Gavilanes
Duration: